Kuinka pysäyttää Google Play palvelut?

Jos sinulla on älypuhelin, kannettava tietokone tai tietokone, tiedät todennäköisesti jo planeetan luotetuimmista hakukoneista, Google. Se on yksi ensimmäisistä koskaan syntyneistä ohjelmistoista, ja se muutti teknologista maailmaa laajasti.

Lähes jokainen ihminen maailmassa käyttää Google tarjoamia ominaisuuksia, palveluita ja työkaluja päivittäin eri syistä. Tästä syystä sinun pitäisi saada lisätietoja siitä Google tuki tiimin avulla mahdollisimman pian. Se on välttämätön näkökohta, koska jos ymmärrät, kuinka pääset tiloihin asianmukaisesti, voit saada tärkeimmät tulokset ilman vaikeuksia.

Toinen syy, miksi sinun pitäisi aloittaa tämän hakukoneen käyttö välittömästi, on se, että sillä on erittäin tehokas käyttöliittymä, joten voit navigoida siinä ilman vaikeuksia. Kaikki nämä tekijät tekivät Google mukavan tulla yhdeksi suurimmista nykyään saatavilla olevista monikansallisista yrityksistä.

Onko sinulla vaikeuksia yrittää käyttää ja ymmärtää tämän hakukoneen tarjoamia useita ominaisuuksia? Jos vastauksesi on kyllä, saatat ajatella, että et pysty käyttämään sitä, mutta olet väärässä.

Tämä johtuu siitä, että Google tekninen tuki tiimi on aina käytettävissäsi antamaan sinulle kaikenlaisia vinkkejä, ehdotuksia, neuvoja ja muita vastaavia tietoja. Voit uskoa heihin, koska he ovat koulutettuja henkilöitä, joilla on huomattava määrä tietoa.

Muutoin on muutamia ohjeita, joita sinun tulee noudattaa, jos haluat poistaa Google Play palvelut käytöstä älypuhelimellasi. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata älypuhelin
  2. Kun laitteesi alkaa toimia, siirry Asetukset valikkoon, jonka löydät
  3. Uusi asetussarja avautuu näytölle, selaa niitä ja valitse Sovellukset
  4. Kun olet suorittanut yllä olevan vaiheen, sinulle tarjotaan toinen luettelo, joka sisältää kaikki asennetut sovellukset. Napauta Google Play Palvelut
  5. Napauta uudelta avautuvalta sivulta Poista käytöstä
  6. Vahvista yllä oleva vaihe

Jos et käytä yllä annettuja vaiheita, voit soittaa Google Asiakaspalvelu milloin tahansa.

Alkuperäinen lähde


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started